December 1, 2022 0 ! Geen categorie kashpacks

Niet alle mannen worden gecreëerd voor een serieuze relatie.

Sommigen van ons, op grond van leeftijd of temperament, hebben zelfs last van hen. We hebben zelfs een vriend die zich letterlijk van het leven wilde snijden, puur omdat het niet kon wennen aan het alledaagse leven van de familie. Gelukkig is hij nu alleen en gelukkig.

Als je naar het leven van Hugh Hefner kijkt (laat de aarde Poham, Starina), kan het niet

worden gezegd dat het veel leed had: hij brak op prachtig weg en legde zijn hand aan de seksuele revolutie. Velen willen zijn voorbeeld volgen.

Echter, zelfs als je het pad van de vrije relatie betreedt, zelfs als dit pad een levenscredo voor je wordt, dan betekent dit niet dat je alle regels op de vuilnis moet weggooien. Integendeel, sommige installaties helpen u niet in druppel te komen.

Respectmatige zaken zelfs voor seks voor één nacht

In ijdel denk je dat een vrouw die seks met je heeft en niets anders vereist dat je respecteert.

Ja, dit is geen meisje, waarin hersenen dat je de klok moet begrijpen, maar het is geen hoer. Hoer betalen geld, en daarom kan het lijden (hoewel je weet, zijn we ervan overtuigd dat beide prostituees moeten worden opgeslagen — want u probeert!).

Over het algemeen hoef je geen vreemde hiërarchie in mijn hoofd te houden, alsof het meisje een jaar bij je is, dan verdient ze respect en als ze een uur met je is, hoeft ze niet.

Natuurlijk heb je nodig, en als je het begrijpt, dan heb je een veel helderdere sekservaring. Hoffelijkheid en respect — Dit is een gedragsnorm. Ja, zelfs als je dit meisje niet meer gaat zien.

Niet behalve communicatie

In de gratis relatie moet je mobiel zijn, anders zul je helemaal geen seks hebben. Met andere woorden, je moet de communicatie met meisjes niet afwijzen.

Begrip dat je bang bent dat iets «Mooi en gratis» verander in iets «Verplicht en serieus», Maar je maakt je geen zorgen — Je hebt genoeg geest om deze regel niet over te steken.

Spontane seks — het is goed, maar niet altijd. Hij geeft de kans niet om een ​​slechte ervaring op te lossen, omdat spontaan, omdat het meisje over jou bijna niets weet, maar je weet het niet van haar. Je zult gewoon met elkaar afgeven en elkaar nooit meer ontmoeten in hetzelfde bed.

Maar als je in staat was om eerst te communiceren, kun je natuurlijk de grond voorbereiden op een meer plezierige ervaring. Wat is een aangename ervaring? Dit is wanneer het een orgasme niet simuleert, en je beschaamd je niet van wat ik domheid in bed heb gedaan.

Installeer en onderhoud de grenzen

Dit is een belangrijke regel waarop velen gesloten zijn. De essentie hiervan. Je kunt pijn doen hoeveel «Gratis relatie», hoeveel kan je zeggen dat je weg bent — Dit is het pad van Bachelor.

Maar als je deze vrouw niet uitlegt, kan ze een dak dragen. Het gebeurde dus dat veel mannen communicatie op Samoneck toestaan. Meisjes vormen de indruk dat ze op iets serieus kunnen rekenen, maar je hebt helemaal niet zo’n doel — Je wilt gewoon plezier hebben, chatten, seks hebben.

Als je opmerkte dat je huidige vriendin, waarmee je nog een week of twee wilt doorbrengen, wil dan iets meer van je dan seks, dan leg ik mijn positie normaal uit.

Denk ook aan welke signalen je haar hebt gestuurd naar communicatie, omdat ze je misschien verkeerd kon begrijpen, denk dat je gevoelens voor haar hebt, en je hebt ze niet.

Probeer in het algemeen te bepalen waar de grens tussen «Willekeurige betrekkingen» en «Serieuze relatie». Elke persoon heeft deze grens op een ander territorium.

Maar je moet begrijpen wat het voor je betekent, en aan haar blijven.

Doe niet alsof

Als hij begon alleen kennis te maken met de meisjes voor seks, dan heb je geen hulp nodig. Verbruin zichzelf niet steile en onverschillige vent, als u zelf zo bent.

Je bent over het algemeen veel mogelijkheden om de partijen van de persoon te ontwikkelen die van meisjes houdt. Doe dit, geen mythe.

Waarom? Ja, omdat je in bed in orde bent — Alle maskers worden verwijderd en de vriendin zal weten wie u in feite bent. Daarom threekingdomsmobile.com/terms-and-conditions/ is het belangrijk om eerlijk te zijn met anderen, een sterke persoonlijkheid vormen en niet om afbeeldingen uit verschillende stereotypen te beeldhouwen. Tegelijkertijd moet je niet bang zijn voor je emoties — ze zijn belangrijk om contact op te nemen.

Als je naar seks komt «verkoudheid», Dan is niets warm, je zult slagen: het zal gewoon het proces zijn dat het meisje zal proberen zo vroeg mogelijk af te maken, en je hebt het nodig? In het algemeen, wees onszelf en niet fuzzy emoties.

Scoor niet op je psyche

Veel moralisten beweren dat «Vrije vlucht» in relaties kan leiden tot ernstige psychische problemen. Ik wil het niet toegeven, maar in iets «ingeblikt» Rechts.

Maar dit is alleen waar voor die gevallen wanneer u niet begrijpt wat u van het leven wilt, of wanneer u seks behandelt als een eenvoudige fysieke en emotionele interactie om te verliezen «ballast».

Maar de waarheid is dat goede seks niet emotioneel kan zijn. Hij is gemaakt om uw niveau van geluk in het leven te voeden. Als je hier een probleem mee hebt, kun je jezelf lanceren: je wordt prikkelbare, doffe, depressieve, walgelijke persoon.

Kijk daarom op je psychologische gezondheid, en ook voor fysiek. Onthoud altijd dat waarom ging je precies zo duur, niet duur «Een vrouw». Er zijn redenen, en er kunnen veel van zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *